Om plejecentret 

Virklund Plejecenter ligger midt i Virklund by, tæt på den skønne natur, Thorsø og indkøbsmulighed. Plejecenteret er velintegreret i byen og pensionister udefra er en naturlig del af centeret. 

Vores hus åbnede i 1999, har 24 store, to-værelselejligheder med egen terrasse. Mange steder i huset har du mulighed for at gå ud i vores grønne udendørsarealer eller vores hyggelige atriumgårde.

Læs mere om Virklund Plejecenter

Som borger på Virklund Plejecenter skal du mærke, at du lever. Du skal føle dig værdsat og opleve stjernestunder. Og du skal opleve, at vi har respekt for forskelligheden.

Her er pårørende og dit netværk en vigtig medspiller, som vi meget gerne vil involver i din dagligdag og dine aktiviteter.

Vi har stor respekt for, at boligen er dit hjem og rummer dele fra din livshistorie.

Virklund Plejecenter består af tre huse forbundet af et overdækket fortov. Her er 24 ens to-værelseslejligheder, som alle indeholder tekøkken, dejligt stort badeværelse med vaskesøjle, stort soveværelse og dejlig stue med udgang til egen terrasse. Til alle lejlighederne hører et mindre depotrum.

Lejlighederne er fordelt med 12 lejligheder i hvert hus.

Det tredje hus indeholder alle vores fællesrum. Her har du mulighed for at komme op og spise dine måltider i vores dejlige café. Det er også her, du har mulighed for socialt samvær og aktiviteter.

I alle tre huse er der mulighed for at gå ud i haven eller ud i én af vores atriumgårde.

Du skal henvende dig til Silkeborg Boligselskab, hvis du har spørgsmål omkring lejlighedens størrelse, betaling af indskud, husleje og Tv-pakke.

Ved spørgsmål om Boligydelse, skal du kontakte Udbetaling Danmark.

Busforbindelser: Bybus nr. 4 og rutebil nr. 110 køre lige hertil.