Om plejecentret

Søvangen Plejecenter ligger smukt omgivet af en fantastisk natur; tæt ved skoven og ved Tange sø.

Vi ligger også tæt på idræts- og kulturhuset med svømmehal og med udsigt fra solstuen over sportspladsen.

I Ans by er der gode indkøbsmuligheder og spisesteder, hvis man får lyst til det. Der er også lægehus, skole, kirke og gode busforbindelser i Ans by.

Alle boliger er renoverede i 2005.

Alle boliger ligger ved jorden, og du har egen terrasse, hvor du har mulighed for at sidde og nyde solen og blomsterne.

Læs mere om Søvangen

Livet er et dejligt eventyr. Og livet skal også leves, når du bor på Søvangen, som skal være et sted, du har lyst til at være.

Vi ser dit nære netværk som vigtige medspillere i samarbejdet omkring dig. Derfor involverer vi dit netværk i hverdagen.

Vi har rigtig mange muligheder og sociale tilbud, som du er velkommen til at deltage i: Gymnastik, gudstjenester, banko, sang, busture, gåture, picnicture, besøgshunde, dans, dagplejemødre, der kommer på besøg med børnene, besøgsvenner, foredrag, musikaftner, fester i cafeteriet fire gange årligt samt fester i TV-stuen.

Der er også muligheder for cykelture med rickshawcyklerne, som er meget populære. 

Venneforeningen holder fire årlige fester i cafeen. Vi holder også tre årlige fester i spisestuen for borger og pårørende.

Besøgsvenner bidrager med hundebesøg, sang, oplæsning og kaffestunder.

Hver fredag er der mandeklub, og så har vi en wellnessstund, hvor du fx kan få sat hår, lakeret negle, få massage eller fodbad.

Medarbejderne på Søvangen er stolte af deres fag. Der er stor trivsel og engagement – og også et godt arbejdsmiljø og god stemning.

Det er noget, vi værner om og kontinuerligt arbejder med. For det har stor betydning for dig, der bor på Søvangen.

Der er 16 boliger på ca. 60 kvm., hvor der er stue og køkken ud i et. Der er også udgang til egen terrasse med plads til havebord, stole, parasol og krukker. Soveværelse med indbygget skab og badeværelse med egen vaskemaskine og tørretumbler.

Vores fællesarealer er hyggeligt indrettet med TV og møbler. Og så har vi en skøn solstue med udsigt til sportspladsen. Der er også en fælles spisestue, hvor du er velkommen til at spise dine måltider sammen med andre.

Lejlighederne udlejes gennem Udlejning Silkeborg. Dem kan du kontakte på tlf. 20 14 88 45 eller på mailadresse: udlejning@silkeborg.dk

Udlejning Silkeborg står for både udformning af kontrakt og indskud/husleje. Det er også der, du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål om udlejningen.
Du betaler indskud og herefter en månedlig husleje inkl. á conto varme.

Ved spørgsmål om boligstøtte og varmetillæg skal du kontakte Borgerservice på tlf. 89 70 10 00.

TV, Internet og telefon: Vores udbyder er Eniig Midt, og vores TV-pakke indeholder de almindelige DR-kanaler. Ønsker du yderligere pakker, kan du kontakte Boxer.

Det er en god idé at melde telefon flytning så hurtigt, som det er muligt. Det kan nemlig godt være en langvarig proces. Har du brug for internet, er du velkommen til at henvende dig til personalet, som kan hjælpe dig med at koble dig på.