Om plejecentret

Sandgårdsparken er et demensvenlig plejecenter, som består af to særskilte afdelinger; Solsikken og Tusindfryd.

Sandgårdsparken ligger naturskønt, omkranset af et grønt område, hvor vi har vores egen lukkede have. Hver bolig har sin egen terrasse, og derudover har vi fælles have og fælles terrasser.

Sandgårdsparken har et åbent og trygt miljø, hvor alle kan leve en aktiv og meningsfuld tilværelse - og hvor vi respekterer den personlige frihed.

Læs mere om Sandgårdsparken

Vi vil gerne skabe rammerne for den bedste hverdag for lige netop dig.

Det gør vi ved at tale med dig og dine pårørende om, hvad der er betydningsfuld for dig, samt hvilke ønsker og behov du har til din nye hverdag her hos os.

Vi vægt på, at du i hverdagen oplever:

  • Respekt/værdighed
  • Tryghed
  • Fællesskab
  • Medbestemmelse
  • Privatliv

Sandgårdsparken består af to afdelinger, Tusindfryd og Solsikken, som hver indeholder 20 boliger, hvoraf fire i hver er egnede til ægtefæller.    

Alle boligerne er etværelseslejligheder med stue/opholdsrum med tekøkken og badeværelse. Boligerne ligger ved jorden og har udgang til egen terrasse.

Der er fællesarealer i begge afdelinger. Så der er god mulighed for at være en del af de sociale fællesskaber og fælles måltider samtidig med, at du kan vælge at trække dig tilbage i din egen bolig.

Der er adgang til fælles terrasser og en have, hvor vi dyrker forskellige blomster, krydderurter, grønsager og bær i højbede, som vi bruger til måltiderne.

Du skal henvende dig til ejendomsafdelingen i Silkeborg Kommune, hvis du har spørgsmål til boligen som f.eks. betaling af indskud, husleje og tv-pakke.

Boligerne udlejes gennem ejendomsafdelingen i Silkeborg Kommune.