Om plejecenteret 

Marienlund er en moderne og nytænkende bygning, der møder fremtidens behov med øje for både borgernes livskvalitet og gode arbejdsforhold for medarbejderne.

Marienlund har en naturskøn beliggenhed tæt på Indelukket, Aqua, Museum Jorn og ved skov og grønne områder. Der er kun 1,0 km til centrum af Silkeborg.

Marienlund er nybygget og taget i brug 2017.

Læs mere om Marienlund

Som borger på Marienlund skal du mærke, at du lever. Vi er bevidste om - og har respekt for - at vi er medspillere i dit liv og ’har et stykke af dit liv i vores hænder’. Vi ser dine pårørende som vigtige medspillere i samarbejdet omkring dig, og involverer dit nære netværk i hverdagen.

Vores hus består af fem etager. Stueetagen benyttes af Handicap og Psykiatri.

På 1., 2., 3. og 4. sal er der på hver etage 24 lejligheder fordelt i en øst fløj og en vest fløj. 1., 3., og 4. etage er røgfrie for borgere og personale. 2. sal er ikke røgfri.

Der er adgang til fælles have og fælles altan på hver etage.

Lejlighederne udlejes gennem Silkeborg Ejendomme, og du kan kontakte dem på telefon: 30 71 29 19

Det er her, du henvender dig omkring lejlighedens størrelse, betaling af indskud og husleje. Tv-pakken lejes gennem Boxer.

Et godt måltid har to hovedingredienser: Mennesket og maden. Vi har fokus på begge dele og prioriterer ro og tid omkring måltidet til samvær og nærvær.

På hver etage er der to køkkener og to kostfaglige. Vores kostfaglige er mestre i at lave et velsmagende og ernæringsrigtigt måltid, der laves ud fra økologisk bæredygtighed.

Som en naturlig del af hverdagslivet, deltager borgerne i borddækning og afrydning i det omfang, borgerne formår det.