Om plejecentret 

Malmhøj Plejecenter består af 23 boliger i to boenheder - 1 rums på i alt ca. 40 m2. 

Malmhøj tilbyder dig en god hverdag med glæde, sundhed og trivsel i en bolig i naturskønne omgivelser med lyse og indbydende rammer, hvor der er plads til det enkelte menneske.

Malmhøj tilbyder både ro, tryghed og stabilitet i fin balance med aktivitet og nye muligheder for at leve ’Det Gode Hverdagsliv’.

Læs mere om Malmhøj Plejecenter

For at behandle alle ens, tror vi på, at alle skal behandles forskelligt.

Vi er bevidste om, og har respekt for, at vi som personale har fået lov at være en del af dit liv - og har et stykke af dit liv i vores hænder. Vi er medspillere i at skabe det, der er det vigtigste for dig, i DIT liv lige nu.

Personale og ledelse på Malmhøj er til for at give dig tryghed, omsorg og pleje. At kompensere der, hvor dine egne kræfter ikke slår til længere.

For os er samarbejdet med dig som borger og med dine pårørende vigtigt for, at vi sammen kan skabe et godt liv for dig.

Omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør på Malmhøj, er at skabe ’Det Gode Hverdagsliv’ for dig. Malmhøj er dit hjem, og dagligdagen skal være, som du gerne vil have den. Både i forhold til indretning af din lejlighed, din døgnrytme og de aktiviteter, du ønsker at deltage i.

På Malmhøj er der mulighed for socialt samvær med de andre borgere, kombineret med stor respekt for behovet for at være alene.

Det nære netværk og din familie er vigtige. Derfor er dit netværk altid meget velkomment. Også hvis I har lyst til at være samlet på fx fødselsdage eller lignende. 

Der er 24 boliger på Malmhøj. Hver bolig er cirka 40 m2.

Alle boliger ligger i stueplan med egen terrasse. Boligerne er fordelt i to fløje; Øst og Vest.

I hver fløj er der en stor og dejlig terrasse med blomster, vandkunst og stor mulighed for at nyde vejret og de naturskønne omgivelser. Malmhøj har også en dejlig glaspavillon, hvor der dyrkes fx krydderurter.

På Malmhøj er der leve-bo-miljøer. Det betyder, at der i hver fløj er køkken, hvor der dagligt tilberedes hjemmelavet mad, brød og kage. Der er også en hyggelig dagligstue med tv, spil og mulighed for andre aktiviteter i hver fløj.

Malmhøj har centralt i bygningen en stor og lys foyer samt et stort aktivitets-/caféområde, hvor der afholdes aktiviteter, fester, gudstjenester og middage. Der er klaver i caféen, hvor der ofte spilles og synges omkring. Fra området er der udgang til stor terrasse, have og petanquebane.

Der er gangstier rundt om hele Malmhøj, så alle kan færdes trygt på gåture.