Om plejecentret 

Malmhøj Plejecenter består af 23 boliger i to boenheder - 1 rums på i alt ca. 40 m2. 

Malmhøj tilbyder dig en god hverdag med glæde, sundhed og trivsel i en bolig i naturskønne omgivelser med lyse og indbydende rammer, hvor der er plads til det enkelte menneske.

Malmhøj tilbyder både ro, tryghed og stabilitet i fin balance med aktivitet og nye muligheder for at leve ’Det Gode Hverdagsliv’.

Læs mere om Malmhøj Plejecenter

For at behandle alle ens, tror vi på, at alle skal behandles forskelligt.

Vi er bevidste om, og har respekt for, at vi som personale har fået lov at være en del af dit liv - og har et stykke af dit liv i vores hænder. Vi er medspillere i at skabe det, der er det vigtigste for dig, i DIT liv lige nu.

Personale og ledelse på Malmhøj er til for at give dig tryghed, omsorg og pleje. At kompensere der, hvor dine egne kræfter ikke slår til længere.

For os er samarbejdet med dig som borger og med dine pårørende vigtigt for, at vi sammen kan skabe et godt liv for dig.

Omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør på Malmhøj, er at skabe ’Det Gode Hverdagsliv’ for dig. Malmhøj er dit hjem, og dagligdagen skal være, som du gerne vil have den. Både i forhold til indretning af din lejlighed, din døgnrytme og de aktiviteter, du ønsker at deltage i.

På Malmhøj er der mulighed for socialt samvær med de andre borgere, kombineret med stor respekt for behovet for at være alene.

Det nære netværk og din familie er vigtige. Derfor er dit netværk altid meget velkomment. Også hvis I har lyst til at være samlet på fx fødselsdage eller lignende. 

Der er 24 boliger på Malmhøj. Hver bolig er cirka 40 m2.

Alle boliger ligger i stueplan med egen terrasse. Boligerne er fordelt i to fløje; Øst og Vest.

I hver fløj er der en stor og dejlig terrasse med blomster, vandkunst og stor mulighed for at nyde vejret og de naturskønne omgivelser. Malmhøj har også en dejlig glaspavillon, hvor der dyrkes fx krydderurter.

På Malmhøj er der leve-bo-miljøer. Det betyder, at der i hver fløj er køkken, hvor der dagligt tilberedes hjemmelavet mad, brød og kage. Der er også en hyggelig dagligstue med tv, spil og mulighed for andre aktiviteter i hver fløj.

Malmhøj har centralt i bygningen en stor og lys foyer samt et stort aktivitets-/caféområde, hvor der afholdes aktiviteter, fester, gudstjenester og middage. Der er klaver i caféen, hvor der ofte spilles og synges omkring. Fra området er der udgang til stor terrasse, have og petanquebane.

Der er gangstier rundt om hele Malmhøj, så alle kan færdes trygt på gåture. 

Malmhøj er et sted, hvor der tilbydes både et roligt og tryghedsskabende miljø både indendørs og udendørs.

Vi er bevidste om, at aktiviteter og klippekortsaktiviteter i et stimulerende miljø er vigtige, hvorfor de tilrettelægges i tæt samarbejde med dig og ud fra dine behov og interesser.

Det kan være cykelture, praktiske opgaver, sansestimulerende fodbade, fællessang efter aftensmaden, puslespil, håndarbejde eller lignende. På Malmhøj er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad vi kan lave af.

Vi tænker aktiviteter, udendørsliv, socialt samvær og en meningsfyldt hverdag ind i dagligdagen.

Vi har fokus på sundhed og trivsel og tilbringer meget tid udenfor i de naturskønne omgivelser.

Vi ser vigtigheden af at forsøde tilværelsen hver eneste dag med små dejlige ting, fx når der ses gamle film, serveres kølende drikke i varmt vejr og meget andet.

Udover dagligdags aktiviteterne afholdes der mange aktiviteter på Malmhøj af de frivillige organisationer. Det kan være banko, høstfester, Sankt Hans-fest, krolf, julearrangementer og ikke mindst skønne oplevelsesture og foredrag.

På Malmhøj er der leve-bo-miljøer. Det betyder, at der i hver fløj er køkken, hvor der dagligt tilberedes hjemmelavet mad, brød og kage.

’Det Sanselige Måltid’ er en del af ’Det Gode Hverdagsliv’. Fx serverer vi hver morgen en buffet bestående af frisk lunt brød, æg, frisk frugt, grød, yoghurt, pålæg, ost og fx pandekager eller arme riddere. Og selvfølgelig et en stor udvalg af friske drikkevarer, kaffe og te.

Middagsmaden er lækre pålægsfade med afvekslende pålæg, lune retter med videre, og til aften serverer vi hjemmelavet varm mad og dessert.
Derudover er der selvfølgelig eftermiddagskaffe med hjemmebag og aftenkaffe.

Vi har fokus på ernæringsrigtige måltider baseret på økologiske varer.

Al mad kan tilbydes i forskellige variationer, fx til diæter, diabetes, gelekost, tygge -& synkevenlig kost med videre. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde det, du har brug for.

Alle borgerne tilbydes ernæringsscreening ved indflytning og løbende for at sikre opfyldelse af ernæringsbehov, fremme sundhed og imødekomme ønsker.

Vi er rummelige, omsorgsfulde og ambitiøse. Vores værdier og handlinger afspejler dem, vi er.

Personalet er sammensat, så vi hele tiden har de kompetencer, der er brug, for at vi kan, når vil vil understøtte, at borgerne på Malmhøj lever Det Gode Hverdagsliv.

Af fagpersonale er der blandt andet:

  • Sygeplejerske
  • Sosu-assistenter
  • Sosu-hjælpere
  • Ernæringsassistenter

Der sikres en kontinuerlig udvikling af vores faglige kompetencer, så vi altid kan levere faglig kompetent pleje og omsorg.

Der er mange uvurderlige frivillige organisationer, som afholder arrangementer og har forskellige tiltag, til stor glæde for borgerne på Malmhøj.

Alt sammen for at bidrage ind i det gode hverdagsliv på Malmhøj.  Det er fx de frivillige, der arrangerer fx banko, høstfester, julearrangementer, løvfaldsture med sejladser og gårdbesøg.

Vores frivillige en uundværlig hjælp, når alle borgerne skal på tur. De frivillige organisationer er en stor og vigtig del af hverdagen på Malmhøj.

Generel pjece om frivillige

Der er mange lokale samarbejdspartner på Malmhøj. Både politiske kontaktpersoner, seniorrådsrepræsentanter og frivillige organisationer. Alle med fokus på at sikre et godt liv på Malmhøj.

Der er også tilknyttet en fast huslæge på Malmhøj, som hyppigt kommer på besøg til samtale, opfølgende behandling med videre.

I foyeren på Malmhøj er der en oversigt over hvem, der er de lokale samarbejdspartnere. Du er også altid meget velkommen til at ringe til Malmhøj og høre nærmere.