Om plejecentret 

Solgården er et plejecenter for ældre borgere med et aktivt alkoholmisbrug.

Gruppen af borgere, som bor på Solgården, er kendetegnet ved at have brug for meget kontakt og for at opleve, at de bliver set og hørt. Det er borgere, som har brug for relationer til medarbejderne for at få skabt tryghed, tillid og gensidig respekt. Vi er opmærksomme på, at det godt kan tage længere tid at opbygge sådan et forhold - særligt, hvis man tidligere har oplevet svigt og afvisninger.

Solgården ligger i Sjørslev by cirka 6 km. fra Kjellerup. Solgården er ombygget i år 1999 og år 2000 med to boenheder og et aktivitetsrum. 

Solgården indeholder 21 et-rums boliger og en afklaringsbolig fordelt på to boenheder. Hver bolig er på 39 kvm. og har adgang til egen terrasse. Fra fællesarealerne i boenhederne er der adgang til fælles terrasser og have.

Læs mere om Solgården

Alle lejligheder ligger ved jorden og indeholder 21 et-rums boliger og en afklaringsbolig. Lejlighederne er på 39 kvm. Hver lejlighed har egen terrasse.

Plejecenteret rummer tre fælles opholdsrum og en dagligstue samt et køkken, hvor al maden bliver tilberedt.

Fra fællesarealerne er der adgang til fælles terrasser og have med græsarealer, højbede og blomster. Der er også en stor petanquebane i haven bagved.

Lejlighederne udlejes af Silkeborg Kommune.

Du skal henvende dig til Udlejning Silkeborg Kommune, hvis du har spørgsmål omkring indskud og husleje. Du kan kontakte dem via mail på udlejning@silkeborg.dk eller på 30 71 29 19. 

Ved spørgsmål om boligsikring skal du kontakte Borgerservice.