Om plejecenteret

Toftevang er et plejecenter som nyder godt af at være en del af lokalsamfundet i Them. Der er 24 plejeboliger. Vi har en åben cafe og et køkken, som producerer god økologisk mad fra bunden. På Toftevang er der et stort socialt miljø med plads til alle. Et fagligt dygtigt personale, som har beboerne i centrum.

Vi tager på mange udflugter og opfylder beboernes forskellige ønsker – store som små. Vores aktive Venneforening har mange gode arrangementer i løbet af året.

Læs mere om Toftevang Plejecenter

På Toftevang har du din egen bolig med de ting, som betyder mest for dig, så du føler dig tryg i dit eget hjem.

Dine pårørende er altid velkomne, da de er en stor og vigtig del af din og vores hverdag. I vores fællesrum er der altid plads til en snak og en kop kaffe og til at være en del af fællesskabet.

Der 25 boliger på Toftevang: 10 lejligheder og 15 et-rumsværelser.

Hver bolig har egen terrasse/altan. Vi har direkte adgang til en mindre have med terrasse og udsigt til grønne områder med en lille sø. På græsplænen er der anlagt en krolfbane, som du meget gerne må bruge. 

Det er Silkeborg Kommune, som udlejer boligerne. Du kan ringe til afdelingen for udlejning på telefon: 20 14 88 45.

Vi har store fællesarealer og et stort produktionskøkken.

Toftevang har et stort produktionskøkken, hvor vi laver god og ernæringsrig mad til hele døgnet.

Vi har bronzemedaljen indenfor økologi samt en elite-smiley.

Ernæringsassistenterne udarbejder en menu, som tilgodeser både individuelle ønsker, en ernæringsrig kost samt diverse specielle diæter.