Om Livsgnisten

Livsgnisten er et daghjemstilbud for demente borgere, som bor i egen bolig. Livsgnisten har plads til 10 borgere dagligt fra mandag-fredag.

Læs mere om Livsgnisten

Vi har to busser tilknyttet, så vores personalet henter selv borgerne i deres hjem. På den måde er det altid de samme mennesker, der klarer opgaven – og kendte ansigter, der møder borgerne.

Vi har både aktiviteter i vores lokaler, som ligger på første sal i Funder Plejecenter, og udenfor når vejret tillader det - fx på vores store terrasse, som vi nyder at bruge meget.

Vores busser giver os mulighed for at tage på tur og opleve noget. Bliver vi hjemme, kan vi fx danse erindringsdans, dyrke forskellig slags motion, lægge puslespil, spille, høre højtlæsning eller synge sange.

Vi har indrettet et ’herreværelse’, hvor der er mulighed for fx at slappe af, se film, høre musik eller synge.

Vi udfylder dagligt aktivitetsbøger, som du tager med hjem, så du kan tale om dagens oplevelser med dine nærmeste. 

Hverdagen i Livsgnisten 

Vi sørger for, at du få en god dag med stimulerende aktiviteter – fx gåture, sang, dans, spil, film i et miljø, der er så hjemligt som muligt.

Vi laver også ’hjernegymnastik’, der skal styrke og træne hjernens funktioner.

Vi får dagligt mad fra Funder Plejecenter til frokost og til eftermiddagskaffen. Vi bager selv boller til formiddagskaffen.

Tilader vejret det, spiser vi også nogle gange vores frokost i det fri. Vi kan også finde på at tage på tur og lave grillmad ved forskellige spændende seværdigheder.

Vi arbejder tværfagligt, samarbejder med specialister og har fast ansat en lokalleder, en ergoterapeut, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere.

Vi er også praktiksted for afklaringsforløb i forhold til uddannelse, fleksjob og lignende.

Politisk kontaktperson: Lene Fruelund

Seniorrådsrepræsentant: Kathrine Nyholm